Osta ylimääräiset leipomokoneet

Bielefeldissä sijaitsevalla yrityksellämme on tilava messuhalli, jossa esittelemme valtavan valikoiman käytettyjä leipomokoneita 5000 neliömetrin alueella.

Osta ylimääräiset leipomokoneet

 

Suunnitteletko leipomon purkamista ja haluat myydä vanhat koneesi? Silloin Multiback Bakery Technology on pätevä kumppanisi. Multiback Bäckereitechnik on erikoistunut käytettyjen leipomokoneiden ostoon ja myyntiin. Monivuotisen alatuntemuksemme ansiosta voimme realistisesti punnita koneesi arvon ja tarjota sinulle reilun hinnan käytetyistä koneistasi.

 

Tutustu palveluihimme nyt tai pyydä hinta-arvio leipomovälineellesi suoraan. Puramme ja kuljetamme myös mielellämme kalustosi – neuvomme ilman velvoitteita.

 

Yrityksen purkaminen: Ostamme uunit ja koneet

 

Jos yritys puretaan, koneiden jälleenmyynti on vain yksi monista suoritettavista tehtävistä. Multiback-leipomokoneet auttavat sinua mielellään tässä. Käytettyjen leipomokoneiden asiantuntijana voimme ottaa haltuumme sekä yksittäisiä laitteita että kokonaisia ​​leipomolaitteita. Olemme myös iloisia voidessamme tarjota sinulle reilun hinnan erikoiskoneista.

 

Bielefeldissä sijaitsevalla yrityksellämme on tilava messuhalli, jossa esittelemme valtavan valikoiman käytettyjä leipomokoneita 5000 neliömetrin alueella. Yhteistyöhuoneemme on ensimmäinen yhteyspiste leipureille kaikkialta Saksasta, jotka etsivät käytettyjä laitteita yritykselleen. Ostamme mielellämme myös vanhoja koneitasi. Uunista jauhosiiloihin, taikinanvalmistuslaitteista kokonaisiin tuotantolinjoihin, hyväksymme lähes kaikki laitteet osissa.

 

Osto ja muutto kohtuulliseen hintaan


Alan asiantuntijoina tiedämme tarkalleen, kuinka paljon vanhat koneesi ovat arvokkaita. Riippumatta siitä, ovatko laitteet lähes uusia vai keskimääräisessä käyttökunnossa: otamme mielellämme järjestelmäsi vaihtoon. Vanhat koneet yleensä valmistelemme, tarkastamme ja puhdistamme ennen kuin tarjoamme niitä asiakkaillemme käytettyinä leipomokoneina. Olipa remontoitu osittain tai kokonaan: kaikenkokoiset kaupalliset leipomot löytävät valikoimastamme oikeanlaiset laitteet.

 

Tarvitsetko apua järjestelmien purkamisessa ja purkamisessa? Myös tässä Multiback Bäckereitechnik on puolellasi pätevänä palveluntarjoajana. Kokeneet asentajamme ottavat mielellään vastaan ​​kaikki tulevat tehtävät ja noudattavat aina toimintatapojasi. Loppujen lopuksi tiedämme tarkalleen, kuinka paljon suunnittelua yrityksen selvitystilan takana on. Asiantuntijamme seuraavat yrityksesi selvitystilaa ja ottavat vastuulleen koko purkamisen ja muuton, jotta voit hoitaa rauhassa jatkuvaa liiketoimintaa.

 

Ota selvää nyt ja myy käytettyjä leipomokoneita Leipomon selvitystila


Olipa kyseessä pieni käsityöyritys, leipomoketju tai teollisuusleipomo: olemme yhteyshenkilösi, jos etsit ostajaa käytetyille leipomokoneille. Taikinasekoittimesta koko tuotantolinjaan otamme kaiken tyyppisiä ja kokoisia vanhoja koneita osien vaihtoon. Jos etsit uusia yrityslaitteita, löydät varmasti etsimäsi hyvin varustetusta esittelytilastamme Bielefeldissä.

 

Ota yhteyttä nyt ja pyydä ei-sitova tarjous käytetyistä laitteistasi. Voit myydä vanhat käytetyt leipomokoneesi erikoisliikkeelle edullisin hinnoin ja jättää purkamisen kokeneille mekaanikoillemme. Joten mikään ei estä sujuvan toiminnan resoluutiota.

moniselkäinen

Aiheeseen liittyvät viestit

Ladataan, odota.

Nykyiset ilmoitukset markkinoillamme

Ladataan, odota.