Valittu tuote sinulle Näytä kaikki
odottaa

Käytetyt taikinapainot ja käytetyt taikinanjakajat

Käytetyt taikinavaa'at ja taikinanjakajat on suunniteltu ammattimaiseen leivonnaisten punnitsemiseen ja jakamiseen leipomoissa ja makeisissa. Käytettyjen taikinanjakajien ja taikinanjakajien kategoriasta löydät taikinanjakajien ja taikinanjakajien lisäksi myös eclair- ja kokkareita, mutta myös kerma-, munkki-, eclair- ja croissant-täyttökoneita.

Tule ammattilaisiksi kanssamme käytetty taikinavaaka ja taikinanjakaja jotka ovat erittäin luotettavia ja vaativat vähän huoltoa. Markkinoiltamme löydät käytettyjä taikinavaakoja ja taikinanjakajia tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Rheon, Werner & Pfleiderer, Kemper & TMAK. Käytetyt taikinavaa'at ja -jakajat vastaavat helposti myös ammattikäyttäjien tarpeisiin. Suurin osa tarjoamistamme käytetyistä taikinapainoista ja -jakajista on yleensä tilattavissa ja toimitettavissa heti.

Jos olet löytänyt sopivan käytetyn taikinavaa'an tai taikinanjakajan, voit ottaa yhteyttä myyjään. Jos et ole varma, minkä käytetyn taikinanjakajan tai taikinapainon tarvitset, kerro siitä meille. Monen vuoden kokemuksemme ansiosta autamme sinua mielellämme kaikissa käytettyihin taikinanpainoihin ja -jakajiin liittyvissä kysymyksissä.

Tällainen suodatin

Tällainen suodatin

yleinen

Of
Bis

aluehaku