Kuluttajilla on seuraava peruuttamisoikeus:

_____________________________________________________________________________

 

Olosuhteet

 

vetäytyminen

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus XNUMX päivän kuluessa ilmoittamatta mitään syytä. Peruutusaika on neljätoista päivää sopimuksen tekopäivästä.

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun on ilmoitettava meille (Machinengo GmbH Artur Ladebeck Str 171, 33647 Bielefeld, Saksa, +49 (0) 5224 / 9395294) päätöksestäsi selkeällä lausunnolla (esim. postitse tai sähköpostitse). Voit käyttää tähän liitteenä olevaa peruuttamislomakemallia, mutta tämä ei ole pakollista.

Zur Wahrung der Widerrufsfrist reicht es aus, dass Sie die Mitteilung über die Ausübung des Widerrufsrechts vor Ablauf der Widerrufsfrist absenden.

Folgen des Widerrufs

Jos peruutat tämän sopimuksen, olemme valinneet kaikki sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka aiheutuvat siitä, että valitset toisen toimitustavan kuin edullisin tavanomainen toimitus, jota tarjoamme) on maksettava takaisin välittömästi ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa päivästä, jolloin meille on saapunut ilmoitus sopimuksen peruuttamisesta. Palautuksessa käytämme samoja maksuvälineitä, joita käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellei toisin sovita kanssasi; Tästä takaisinmaksusta ei veloiteta missään tapauksessa.

Jos olet pyytänyt palvelujen alkamista peruutusjakson aikana, sinun on maksettava meille kohtuullinen summa, joka vastaa jo tarjottujen palvelujen osuutta siihen ajankohtaan mennessä, jolloin ilmoitit meille oikeuden käyttämisestä peruutus tämän sopimuksen osalta Verrattuna sopimuksessa määrättyjen palvelujen kokonaismäärään.

_____________________________________________________________________________

Palvelujen tarjoamista koskevan sopimuksen tapauksessa peruuttamisoikeus päättyy muun muassa, jos yrittäjä on toimittanut palvelun täysimääräisesti ja aloittanut palvelun suorittamisen vasta sen jälkeen, kun kuluttaja on antanut nimenomaisen suostumuksensa ja samalla aika vahvisti tietävänsä, että hän menettää peruuttamisoikeutensa, kun yrittäjä täyttää sopimuksen kokonaan.

Ellei osapuolet ole toisin sopineet, peruutusoikeutta ei sovelleta sopimuksiin, jotka koskevat palvelujen tarjoamista majoitustiloissa muuhun kuin asuintarkoituksiin, tavaroiden kuljetukseen, ajoneuvovuokraukseen, elintarvikkeiden ja juomien toimittamiseen jakson mukaisesti. 312 g (2) BGB lisäpalvelujen tarjoamiseen vapaa-ajan harrastusten yhteydessä, jos sopimuksessa määrätään tietty päivämäärä tai ajanjakso palvelujen tarjoamiselle.

Liite: Mallin peruutuslomake

 

Muster-Widerrufsformular

 

(Wenn Sie den Vertrag widerrufen wollen, dann Füllen Sie bitte dieses Formular aus und senden Sie es zurück.)

 

 

Machinengo GmbH:lle Artur Ladebeck Str 171, 33647 Bielefeld, Saksa, info@machinengo.de

 

- Hiermit widerrufe (n) ich / wir (*) den von mir / uns (*) abgeschlossenen Vertrag über den Kauf der folgenden Waren (*) / die Erbringung der folgenden Dienstleistung (*)

 

   ........................

 

- Bestellt am (*) / erhalten am (*)

 

   ........................

 

- Name des / der Verbraucher (t)

 

   ........................

- Anschrift des / der Verbraucher (s)

 

   ........................

- Unterschrift des / der Verbraucher (t) (nur bei Mitteilung auf Papier)

 

   ........................

- Datum

 

   ........................

 

 

(*) Unzutreffendes streichen.