Valittu tuote sinulle Näytä kaikki
odottaa

Käytetyt kylmähuoneet ja pakastekennot

Käytettyjen kylmähuoneiden ja pakastekammioiden kategoriasta löydät kaikenkokoisia jäähdytyslaitteita pienistä jääkaapeista kylmävarastoihin. Käytetyt pakastekennot ja jäähdytyskennot ovat osittain saavutettavissa ja ajokelpoisia.  

Tule ammattilaisiksi kanssamme käytetyt kylmähuoneet ja pakastekammiot jotka ovat erittäin luotettavia ja vaativat vähän huoltoa. Markkinoiltamme löydät käytettyjä kylmähuoneita ja pakastekennoja tunnetuilta merkeiltä, ​​kuten Gram, Koma tai Liebherr. Kylmähuoneet ja pakastehuoneet vastaavat helposti myös ammattikäyttäjien tarpeisiin. Suurin osa tarjoamistamme käytetyistä jäähdytys- ja pakastekennoista on yleensä tilattavissa ja toimitettavissa heti.

Jos olet löytänyt oikean käytetyn kylmähuoneen tai pakastekennon, voit olla yksinkertaisesti yhteydessä myyjään. Jos et ole varma, minkä kylmähuoneen tai pakastimen tarvitset, kerro siitä meille. Monen vuoden kokemuksemme ansiosta autamme mielellämme kaikissa käytettyihin kylmäkennoihin ja pakastekennoihin liittyvissä kysymyksissä.

Tällainen suodatin

Tällainen suodatin

yleinen

Of
Bis

aluehaku