Valittu tuote sinulle Näytä kaikki
odottaa

Käytetyt leipomokoneet

Leipomokoneet kategoriassa jälleenmyyjät ja loppukäyttäjät voivat löytää ja tarjota korkealaatuisia käytettyjä leipomokoneita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Ota selvää miksi käytetyt leipomokoneet edustaa kestävää vaihtoehtoa uusille koneille ja tutustua eri valmistajiin ja käyttöalueisiin.

Käytetyt leipomokoneet - kestävä vaihtoehto

Käytettyjen leipomokoneiden ostaminen on erinomainen tapa säästää resursseja ja samalla hyötyä korkeasta laadusta ja suorituskyvystä. Uusiin koneisiin verrattuna käytetyt laitteet ovat usein halvempia ja ovat jo nähneet osan ympäristövaikutuksistaan. Leipomokoneita huoltamalla ja uudelleenkäytöllä annat arvokkaan panoksen kiertotalouteen ja vältät turhaa jätettä.

Leipomokoneiden valmistaja

Machinengo tarjoaa sinulle laajan valikoiman käytettyjä leipomokoneita tunnetuilta valmistajilta, kuten:

 • Winkler
 • rondo
 • JAC
 • kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Fritsch
 • W&P
 • Fortuna

Nämä valmistajat ovat tunnettuja korkealaatuisista tuotteistaan ​​ja kestävyydestään. Machinengosta löydät sekä kunnostettuja että hyvin huollettuja käytettyjä koneita näiltä merkeiltä.

Leipomokoneiden käyttöalue

Alustamme tarjoaa leipomokoneita erilaisiin sovelluksiin, kuten:

 • Taikinan käsittely: taikinakoneet, taikinanjakajat, taikinan pyöristimet, taikinalevyt
 • Leivonta: Uunit, tunneliuunit, kansiuunit, yhdistelmähöyryuunit
 • Jäähdytys: jääkaapit, pakastimet, jäähdytysyksiköt
 • Pakkaus: pakkauskoneet, etikettikoneet, korkkikoneet
 • Sisustus: suklaapäällystyskoneet, ruiskutuskoneet

Riippumatta siitä, pyöritätkö pientä käsityöyritystä vai suurta teollista leipomoa – Machinengosta löydät oikeat koneet tarpeisiisi.

Käytettyjen leipomokoneiden kestävyys

Käytetyt leipomokoneet edistävät kestävää kehitystä pidentämällä koneiden elinkaarta ja vähentämällä tuotannon ympäristövaikutuksia. Ne myös vähentävät energiankulutusta, koska ne ovat usein jo energiatehokkaampia kuin vanhemmat mallit. Me Machinengossa arvostamme läpinäkyvyyttä ja annamme sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset tietoisten päätösten tekemiseen.

Johtopäätös

Käytetyt leipomokoneet ovat kestävä, kustannustehokas vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa harjoittaa liiketoimintaansa ympäristöystävällisesti ja silti hyötyä korkealaatuisista laitteista. Machinengo tarjoaa sinulle laajan valikoiman laitteita eri valmistajilta ja käyttöalueilta, jotta voit löytää oikeat koneet yksilöllisiin tarpeisiisi.

Leipomokoneet Machinengossa

Machinengo on keskitetty palvelupiste käytettyjen leipomokoneiden ostoon ja myyntiin. Tarjoamme käyttäjäystävällisen alustan, jossa jälleenmyyjät ja loppukäyttäjät voivat helposti ja tehokkaasti listata ja ostaa koneensa. Asiakaspalvelumme on aina käytettävissäsi auttamaan kaikissa kysymyksissä tai ongelmissa.

Me Machinengossa arvostamme laatua, läpinäkyvyyttä ja kestävyyttä. Siksi Machinengon jälleenmyyjät tarjoavat sinulle käytetyt leipomokoneetjotka ovat järkeviä sekä ekologisesti että taloudellisesti. Tutustu laajaan valikoimaamme nyt ja hyödynnä käytettyjen leipomokoneiden etuja.

Ostajille

Jälleenmyyjiltä voi tiedustella tarjolla olevia koneita ilman rekisteröitymistä. Luota kestävyyteen ja laatuun ostaessasi leipomokoneita – luota käytettyihin leipomokoneisiin!

Jälleenmyyjille

Rekisteröidy Machinengoon tänään tarjotaksesi käytetyt leipomokoneesi ja tutustu alustamme tarjoamiin moniin mahdollisuuksiin.

Tällainen suodatin

Tällainen suodatin

yleinen

Of
Bis

aluehaku