Valittu tuote sinulle Näytä kaikki
odottaa

Käytetyt pyöreät ja pitkät rullat

Leipomoissa käytetään käytettyjä taikinanpyöristeilijöitä ja pitkiä rullia taikinan käsittelyyn. Taikinapyöristäjä- ja pitkärullakategoriasta löydät myös esimerkiksi käytettyjä pretzel-säikeitä, käytettyjä patonkipitkiä rullia ja käytettyjä kartiopyöristeitä. Joillakin koneilla yhdistetty pyöreä ja pitkä muovaus on mahdollista yhdellä koneella.

Tule ammattilaisiksi kanssamme käytetyt taikinapyöristimet ja pitkät rullatjotka ovat erittäin luotettavia ja vaativat vähän huoltoa. Markkinapaikaltamme löydät käytettyjä taikinapyöristeitä ja pitkiä rullia tunnetuilta merkeiltä, ​​kuten Kemper, Sinmag ja Benier. Käytetyt taikinarullat ja taikinanpyöristimet täyttävät helposti myös ammattikäyttäjien tarpeet. Suurin osa tarjoamistamme käytetyistä taikinapyöristyksistä ja taikinarullista on yleensä tilattavissa ja toimitettavissa heti.

Jos olet löytänyt oikean käytetyn taikinapyöristimen tai pitkän rullan, voit ottaa yhteyttä myyjään. Jos et ole varma, minkä käytetyn kaulin tai pyöristimen tarvitset, kerro siitä meille. Monen vuoden kokemuksemme ansiosta autamme mielellämme kaikissa käytettyihin taikinanpyöristimiin ja pitkiin rulliin liittyvissä kysymyksissä.

Tällainen suodatin

Tällainen suodatin

yleinen

Of
Bis

aluehaku